ПАРТИЗАН ПРОМОВИСАО ОПРЕМУ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ: Нови дрес за нове трофеје

Ми. Рогач

уторак, 17. 09. 2019. у 14:11

ПАРТИЗАН ПРОМОВИСАО ОПРЕМУ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ: Нови дрес за нове трофеје

Дресови Партизана Фото: КК Партизан/Д. Стјепановић

Кошаркашки клуб Партизан представио је данас на теренима на Калемегдану нове дресове, које ће играчи носити у предстојећој сезони

КОШАРКАШИ Партизана неће ове сезоне само играти у новој хали, већ и у новим дресовима. Данас су црно-бели првотимци Величковић, Јарамаз и Пејџ, на отвореним теренима на Калемегдану, промовисали опрему у којој ће закорачити у предстојећу такмичарску годину.


Уз тактове Партизанових песама, присутни су се подсетили и дресова које су некада носили Владе Дивац, Александар Ђорђевић и Душан Кецман.


- Прошле године смо први пут обукли опрему "Under Armour" и могу да кажем да су сви играчи били задовољни квалитетом. То нам је веома битно - рекао је на промоцији капитен Новица Величковић. - Надам се да ће нам ови дресови остати познати у историји клуба и да ћемо у њима вратити неке трофеје у нашу колекцију.


Свечаности је присуствовао и тренер Андреа Тринкијери, који је кратко проанализирао досадашњи учинак у припремном периоду током којег црно-бели немају пораз.


- Нису битне ни припремне утакмице, ни победе. Важно је како радимо, како изгледамо као тим. Имамо много посла. У одбрани смо права екипа, у нападу још морамо да радимо. Нови играчи су се брзо уклопили у систем. Сад ми је све јасно... Схватио сам шта можемо, а шта не. Није време да будем задовољан. Неке ствари су ме одушевиле, а на некима морамо да радимо - закључио је Тринкијери.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Major Pavle KND

17.09.2019. 14:28

Ja promocije i cirkusa... 20 ljudi sve ukupno, gde je slika dresa od pozadi!? CIRKUS KOLORADO!