НА НОВОМ ГРОБЉУ САХРАЊЕНА ВЕСЕЛА МИЦИЋ: Уз њу сви смо били весели (ФОТО)

В.Н.

понедељак, 16. 09. 2019. у 13:31

НА НОВОМ ГРОБЉУ САХРАЊЕНА ВЕСЕЛА МИЦИЋ: Уз њу сви смо били весели (ФОТО)

Василије Мицић са породицом Фото М. Вукадиновић

Породица Мицић, многобројни пријатељи, као и људи из света кошарке испратили су данас на вечни починак Веселу Мицић, мајку српског кошаркашког репрезентативца Василија и сноубордерке Нине

ПОРОДИЦА Мицић, многобројни пријатељи, као и људи из света кошарке испратили су данас на вечни починак Веселу Мицић, мајку српског кошаркашког репрезентативца Василија и сноубордерке Нине. Неколико стотина људи се окупило на Новом гробљу како би се опростило од Мицићеве, која је преминула претходног понедељка после тешке болести.

Велики губитак затекао је Васу на Светском купу и то дан пред четвртфинални дуел са Аргентином, али је он скупио снагу и остао до краја шампионата са тимом. Тај борбени дух наследио је од мајке, која је како се јуче често могло чути, била снажна жена. Водила је велику битку и борила се све док је имала снаге, али борбу прошле недеље, у 60. години, нажалост изгубила. У тужном говору се могло чути по чему ће остати упамћена:


- Она је стварно била весела и сви су били весели у њеном присуству. Имала је невероватну енергију, снагу, вољу, веру... Била је добар пријатељ, колега, дивна супруга, а пре свега добра и поносна мајка. Добра мајка је она која даје. А она је целу себе дала својој деци. У њих је усадила најлепше вредности. Наша драга Весела ће заувек живети кроз успехе њене деце - Нине и Васе. Њен највећи успех је то што је од њих направила добре људе, професионалце и узоре многима. Наравно, заједно са својим супругом с којим је градила један лепши свет. Наша Весела данас одлази са много тријумфа, а ми ћемо је заувек памтити. Кажу да се одласка не боје само људи чији живот има највећу вредност. Таква је била и наша Весела.

Сахрани су присуствовали Васини кошаркашки пријатељи, некадашњи саиграчи и тренери: Душан Ивковић, Марин Седлачек, Лука Митровић, Душко Савановић, Мишко Ражнатовић, Дејан Милојевић, Горан Ћакић, Иван Тодоровић (Мега Бемакс), Слободан Клипа, Марко Павловић и Игор Вујичин (Црвена звезда), Раде Загорац и Никола Јанковић (Партизан) и многи други.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)