КК Црвена звезда мтс спемио је изненађење за све власнике сезонских улазница (такмичарска сезона 2019-2020) и власнике чланских карата клуба, пошто ће сви они бити у прилици да погледају пријатељску утакмицу коју Црвена звезда игра у недељу против екипе Морнара!

Последњи тест меч црвено-белих пред наставак припрема и пут у Атину на мечеве са Олимпијакосом и Перистеријем, игра се у недељу од 19 часова у „Штарк Арени".

- Клуб је наставио са праксом да награђује власнике сезонских улазница и чланских карата, који ће за овај меч, без обзира на место које су резервисали за наредну сезону, моћи да погледају први нови тим Црвене звезде који улази у сезону у којој ће се такмичити у Евролиги, АБА лиги, АБА лига Суперкупу, Купу Радивоја Кораћа и Суперлиги Србије – стоји на сајту црвено-белих.

За утакмицу Црвена звезда мтс – Морнар Бар биће искључиво отворен НИВО 200 са северне стране (улази од 213 до 218), а улаз у халу могућ је већ од 17.30 часова. Истовремено клуб је омогућио могућност куповине, свима који желе да буду власници сезонске карте, а то још увек нису учинили, да то ураде и у недеље у „Штарк Арени" пре и током утакмице, где ће бити отворено продајно место, а нови купци такође уписивани и у чланство клуба.

Црвено-бели подсећају да је продаја сезонских улазница и Евролига пакета по изузетно повољним ценама почела 2. септембра и трајаће до 20.септембра ове године. Све потребне и детаљне информације о ценама, радном времену продајних места можете погледати кликом на следећи линк - http://www.kkcrvenazvezda.rs/ticketing-rs.html