ПАРТИЗАН УЛОЖИО ЖАЛБУ: Пецарски (још) није слободан

Ђ. М.

субота, 07. 09. 2019. у 21:12

ПАРТИЗАН УЛОЖИО ЖАЛБУ: Пецарски (још) није слободан

Марко Пецарски фото: Н. Параушић

Црно-бели су, како се незванично може чути, последњег дана рока поднели жалбу другостепеном органу - Сталној спортској арбитражи Олимпијског комитета Србије

МАРКО Пецарски, један од најбољих младих кошаркаша на свету, недавно је, незадовољан статусом, одлучио да преко Регистрационе комисије Кошаркашког савеза Србије затражи раскид уговора с Партизаном. Пошто је ово тело прегледало сва документа, донело је одлуку да је Марко слободан играч.

- И Партизан и Пецарски су још током прошле сезоне изразили одређено незадовољство. Он статусом, а клуб његовим напретком и играчким сазревањем. У договору са стручним штабом, чије је мишљење испоштовано, одлучили смо да је и за нас и за Марка боље да потражи другу средину, а ми да улажемо у друге играче из нашег омладинског погона - потврдио је, неколико дана по одлуци, први човек црно-белих Остоја Мијајловић.


Међутим, правно гледано, Марко још није слободан играч, јер су црно-бели, како се незванично може чути, последњег дана рока, поднели жалбу другостепеном органу - Сталној спортској арбитражи Олимпијског комитета Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)