Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће продаја сезонскух улазница за предстојећу сезону почети у понедељак у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Улазнице ће се продавати у проторијама клуба радним данима од 10 до 18 часова, а суботом до 16.

Цене сезонских улазница за АБА и Суперлигу крећу се од 8.000 до 170.000 динара, док пакет улазница све утакмице Евролиге кошрају од 5.000 до 400.000.

"КК Црвена звезда ценама улазница у продаји, посебно пакета Евролига Ниво 400 који кошта само 5.000 динара за 15 мечева у Београдској арени (330 динара по утакмици) жели да омогући свима да бодре свој клуб из највеће хале на Балкану, али и да направе амбијент који нико нема у Евролиги и по чему је Црвена звезда јединствена у овом такмичењу", наводи се у саопштењу.

Карте ће такође моћи да се купе и путем интернета, али само одређене и то: пакети карата Евролиге у Арени - Ложа север ниво 200 и трибина ниво 400. Затим сезонске карте за трибину А и Б, као и за партер Б и партер четири 4.

Куповина на три и шест рата биће као и до сад ;омогућена свим власницима кредитних картица Банка Интеса и Комерцијалне банке.

Клуб подсећа да је у продаји ограничен контигент сезонских улазница због великог одзива и броја купљених карата у предсезонској кампањи, а продаја сезонских улазница трајаће до 20. септембра.