НБА, Телеком Србија и ТВ Арена Спорт, озваничили су почетак вишегодишње сарадње на радост огромног броја љубитеља најбоље кошарке на планети. У до сада, највећој програмској заступљености на овим просторима, Јокић, Богдановић, Дончић, Марјановић, Бјелица… “живеће” наредних година на каналима ТВ Арена Спорт и на платформама Телекома Србија, као и наших регионалних партнера.

Магију НБА лиге моћи ћете да доживите кроз више од 200 директних преноса, између пет и осам утакмица недељно, уз посебне емисије, ексклузивне госте и наравно, наградне игре. Користећи НБА Леагуе Пасс навијачи ће свој омиљени клуб и играче, моћи да прате и на мобилним платформама Телекома Србија и регионалних партнера. Посебна новост је целодневни НБА канал.

- Бити део НБА породице је један од најважинијих спортских или пословних корака, у зависности од тога да ли сте играч или медијска кућа - рекао је генерални директор ТВ Арене Спорт, Небојша Жугић. - НБА је синоним за кошарку, баш као и овај наш простор у коме живимо. НБА заслужује највећу могућу пажњу и зато са поносом можемо да кажемо да ће наши играчи и најбоља кошарка, медијски живети у годинама које су пред нама, на једној адреси. Наши гледаоци и наши корисници уживаће у магији коју носи НБА на каналима Арене Спорт, као и на платформама Телеком Србија групе, кроз НБА Леагуе Пасс и 24-часовни специјализовани канал - додао је Жугић.

Нова НБА сезона стартује у октобру. Спремите се на време. Чекамо Вас на Арени!