Теодосић: Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње кошарке (ВИДЕО)

В. П.

среда, 17. 07. 2019. у 18:14

Теодосић: Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње кошарке (ВИДЕО)

Теодосић на аеродрому у Болоњи Фото Сајт Виртуса

Први контакт са тренером Ђорђевићем био је пре шест месеци - рекао је Тео, који је потписао трогодишњи уговор са двоструким прваком Европе, по речима једног од челника клуба вредан нешто више од пет милиона евра

ХИЉАДУ навијача Виртуса дочекало је Милоша Теодосића на промоцији у дворани "Порели". Наступио је делиријум када је на терен ушетао српски плејмејкер, којег у Болоњи очигледно доживљавају као месију. Играча који би требало да клуб славне прошлости поведе ка славној будућности.

- Први контакт са тренером Сашом Ђорђевићем био је пре шест месеци - рекао је Тео, који је потписао трогодишњи уговор са двоструким прваком Европе, по речима једног од челника клуба вредан нешто више од пет милиона евра. - У почетку ми је то изгледало као луда идеја, али су потом ствари постајале све конкретније. Убедио ме је причајући ми и пројектима за будућност, амбицији и жељи да се клуб врати на стазе славе из прошлости, коју веома добро познајем.

Славну прошлост обележили су наш ас Предраг Даниловић, такође и Аргентинац Ману Ђинобили.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Итудис најбољи тренер Евролиге

- Једно од мојих првих кошаркашких сећања је прва титула Виртуса у Купу шампиона. Причао сам о томе са Даниловићем, који ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње кошарке. Циљ је да Виртус освоји италијанску лигу и да се врати у Евролигу. Због тога сам овде.

Тренер Виртуса и селектор Србије Ђорђевић није присуствовао промоцији у Болоњи, али ће се сутрасрести са Милошем.

- Чека ме окупљање репрезентације за Светско првенство у Кини. Радио сам цело лето, спреман сам и немам никаквих проблема са повредама - поручио је Тео из Болоње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Кошаркаши Србије у четвртак крећу припреме за СП
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Професор 0.6

17.07.2019. 18:39

Баш штета што није потписао за гане хахахаха...

Dr.Čović

17.07.2019. 19:59

Očigledno da su ponovo dokazali da su šampioni u spletkarenju i da im tu nema ravnih.Ali ono što nas interesuje je teren i košarka i zato će i ŠESTU godinu zaredom biti Kalemegdan u junu.