КУЗМИЋ УСПЕШНО ОПЕРИСАН: Огњену омогућено да несметано да дише

Novosti online

среда, 17. 07. 2019. у 12:50

КУЗМИЋ УСПЕШНО ОПЕРИСАН: Огњену омогућено да несметано да дише

фото: КК Црвена звезда

Кошаркаш Црвене звезде је и даље стабилно, налази се у индукованој коми, а његово лечење и опоравак у складу су са плановима лекарског тима који води бригу о њему

Операција Огњена Кузмића, коју је извршио тим лекара Ургентног центра, завршена је успешно. Саниране су максилофацијалне повреде које је кошаркаш задобио у недељу у саобраћајној несрећи, објављено је на званичном сајту Црвене звезде у саопштењу које преносимо у целости.

- КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је операција Огњена Кузмића, коју је обавио тим лекара Ургентног центра у среду, завршена успешно.

Овим хируршким захватом отклоњене су тешке максилофацијалне повреде које је Огњен задобио у недељу у саобраћајној несрећи.

Ова операција кошаркаша Црвене звезде била је неопходна, како би се поломљена горња вилица, и остале повреде лица вратиле (што је са успехом и урађено) у анатомску позицију, чиме је омогућено да Огњен може несметано да дише.


Огњен Кузмић је и даље стабилно, налази се у индукованој коми, а његово лечење и опоравак у складу су са плановима лекарског тима који води бригу о њему.

КК Црвена звезда мтс наставиће благовремено да обавештава јавност о здравственом стању нашег кошаркаша – стоји у саопштењу црвено-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Мр Радомир Шћепановић

17.07.2019. 13:08

Каква је анализа крви? Да ли је било алкохола, опјата? О чему се ради? Саобраћајни прекршај? Пребрза вожња?