ПАРТИЗАН КРЕЋЕ ИЗ ВЕНЕЦИЈЕ, ПРВУ ФАЗУ ЗАВРШАВА У “АРЕНИ”: Еврокуп објавио комплетан распоред и сатницу утакмица

Бета

уторак, 16. 07. 2019. у 15:55

ПАРТИЗАН КРЕЋЕ ИЗ ВЕНЕЦИЈЕ, ПРВУ ФАЗУ ЗАВРШАВА У “АРЕНИ”: Еврокуп објавио комплетан распоред и сатницу утакмица
Клуб из Хумске ће у предстојећој сезони у Еврокупу играти у Групи Б против Локомотиве Кубањ, Ритаса, Тофаша, Лиможа и Венеције
Кошаркаши Партизана почеће такмичење у Еврокупу у Италији против Венеције 1. октобра, саопштено је данас.

Еврокуп је на сајту такмичења објавио сатницу и распоред утакмица.

Партизан ће у предстојећој сезони у Еврокупу играти у Групи Б против Локомотиве Кубањ, Ритаса, Тофаша, Лиможа и Венеције.

Утакмица против Венеције у Италији 1. октобра почиње од 20 часова.

У другом колу 9. октобра, Партизан ће од 20 часова играти у Београдској арени против Тофаша, а затим ће 16. октобра у Виљнусу играти против Ритаса од 18 часова.

Црно-бели ће у четвртом колу, 22. октобра од 20 часова у Београду дочекати Локомотиву, а осам дана касније, у петом колу, у Француској против Лиможа, такође од 20 часова.

Други круг Партизан ће почети утакмицом против Венеције 6. новембра од 20 часова у Београду, а утакмицу седмог кола 13. новембра од 18 часова црно-бели играће против Тофаша у Турској.

Партизан ће у осмом колу 20. новембра од 20 часова дочекати Ритас, а у деветом колу 11. децембра од 18 часова у Краснодару против Локомотиве. Последњу утакмицу групне фазе црно-бели играју у Београду од 20 часова против Лиможа 18. децембра.

У Еврокупу 24 екипе подељене су у четири групе из којих ће се по четири најбољепласиране пласирати у Топ 16 фазу од четири групе по четири тима.

Четвртфинала, полуфинала и финале играју се по плеј-оф систему, на две победе.

Победник такмичења и финалиста избориће пласман у Евролигу за сезону 2020/2021.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)