Кузмић боље, стање и даље врло сложено

Novosti online

уторак, 16. 07. 2019. у 12:25

Кузмић боље, стање и даље врло сложено

фото: КК Црвена звезда

Одлуком лекарског тима кошаркаш ће у среду бити подвргнут хирушкој интервенцији и операцији горње вилице како би се отклонили проблеми везани за његово дисање

Стање повређеног кошаркаша Црвене звезде Огњена Кузмића је боље, али је и даље врло сложено, због чега ће центар црвено-белих још неко време остати у индукованој коми, објавио је клуб с Малог Калемегдана у саопштењу које преносимо у целости.

- КК Црвена звезда обавештава јавност да је опште здравствено стање Огњена Кузмића боље него у односу на претходни дан, али и даље врло сложено.

Огњен се још увек налази у индукованој коми, али његова плућа све боље делимично самостално функционишу, и у све већем обиму наш кошаркаш је у стању да самостално дише.


Одлуком лекарског тима Огњен Кузмић биће у среду подвргнут хирушкој интервенцији и операцији горње вилице како би се отклонили проблеми везани за његово дисање.

Због сложености те интервенције кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Србије остаће у индукованој коми док се не обави хирушки захват у среду.

КК Црвена звезда мтс и овом приликом се захваљује свим људима добре воље, клубовима, и свима који и даље исказују велику бригу за здравствено стање и опоравак нашег Огњена Кузмића – стоји у саопштењу српског и регионалног првака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Мр Радомир Шћепановић

16.07.2019. 16:52

Јел било алкохола или опијата у крви? Прекорачење брзине, саобраћајни прекршај?