Динамик и ове сезоне у АБА 2 лиги

Novosti online

уторак, 16. 07. 2019. у 10:27

Динамик и ове сезоне у АБА 2 лиги

foto: KK Dinamik

Прихатићемо овај изазов и даћемо свој максимум да резултатима на терену покажемо да смо тим за највеће домете - изјавио је први човек Динамика Велибор Јојић
Динамик ће и у наступајућој сезони бити учесник регионалног каравана, пошто је Скупштина АБА лиге одлучила да клубу с Дроћола додели специјалну позивницу за учешће у АБА 2 лиги, као трећепласираном клубу Кошаркашке лиге Србије.

У сезони која је за нама, Динамик је у регионалном такмичењу наступао са најмлађим саставом у лиги и остварио високо пето место, оставши на корак од плеј-офа.

- Презадовољни смо чињеницом да је менаџмент АБА лиге препознао вредност нашег клуба и напоре које улажемо да обезбедимо најбоље услове играчима и стручном штабу, а пре свега наш рад на развијању талентованих младих играча. Лига је препознала Динамик као клуб који је заслужио позивницу и може стабилно да изнесе све обавезе у АБА 2 лиги. Прихатићемо овај изазов и даћемо свој максимум да резултатима на терену покажемо да смо тим за највеће домете - изјавио је први човек Динамика Велибор Јојић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Патриота

16.07.2019. 10:52

Клубу који је завршио ба 5 месту треба да се додели специјална позивница, а шта да очекује 6,7,8... или последњи????

Kakve bahanalije

16.07.2019. 17:23

Ne daju Rabotničkom da se takmiči čak ni u ABA 2 ligi, a trpaju oavj mafijaški Dinamik.