НАДАЛИ су се Звездини навијачи да је дошао тренутак да Милош Теодосић сиђе са трибине и обуче црвено-бели дрес. Њихови снови и реалност нису део истог тима - капитен нашег националног тима наредне три године играће у болоњском Виртусу за укупну суму од 6,5 милиона евра!


Екипа коју води селектор Србије Александар Ђорђевић победила је чак и евролигашког шампиона ЦСКА у потери за 32-годишњим плејмејкером. Први пут од сезоне 2006/2007. у дресу ФМП, Теодосић неће играти у тиму који се такмичи у елитном европском клупском такмичењу. У Олимпијакосу је играо од 2007. до 2011, потом шест сезона у московском ЦСКА са којим је 2016. освојио евролигашку круну, после чега је до фебруара ове године био у Лос Анђелес Клиперсима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЦСКА КРЕНУО У РЕКОНСТРУКЦИЈУ ТИМА: Милутинов и Тео тандем шампиона?

Пласман у Евролигу јесте циљ двоструког првака Старог континента из Болоње, који је минуле сезоне освојио ФИБА Лигу шампиона и потом прихватио специјалну позивницу за учешће у Еврокупу наредне сезоне. Тиме што је Теодосића учинио једним од најплаћенијих играча у Европи, болоњски клуб послао је јасну поруку да жели да се врати на стазе славе. Са Ђорђевићем на клупи и Теодосићем на терену.