НИ тренер Милан Томић, као и његов колега на клупи Партизана, овог пута није испоштовао „дрес код“ KЛС. Пред представнике медија изашао је у мајици.

- Kонтролисали смо утакмицу 37 минута, били бољи у скоку, у свим процентима шута. Сви су дали сто одсто, сада је 2:1 и потребна нам је још једна победа.

О четвртом мечу пред Партизановим навијачима:

- Све утакмице су биле тешке, на једну или две лопте, тако да се не може предвидети како ће изгледати четврта. Морамо добро да спремимо, јер имамо меч-лопту за освајање првенства Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Црвена звезда - Партизан 96:90

О повређеном Огњену Добрићу:

- Покушаћемо да га оспособимо за ту утакмицу, један је од наших најбољих играча у Суперлиги. Честитам осталим играчима који су покрили његов изостанак. Играли су на нивоу Црвене звезде.

Раде Загорац и Андреа Тринкијери


Тренер Партизана Андреа Тринкијери поново је дошао на конференцију за медије у мајици, због чега је већ кажњен. Шта о томе мисли поручио је нацртаном краватом на мајици.

- Близу смо, али нисмо довољно ефикасни у кључним моментима. Kоштао нас је скок,такође и две тројке Давидовца тешке. Недостаје нам да повежемо један добар напад и једну добру одбрану да бисмо добили утакмицу у гостима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕ ОДРИЧЕМО СЕ СВОЈИХ СНОВА: Партизан препушта улогу фаворита, не и титулу

ИЗБАЧЕН НАВИЈАЧ
ТЕНЗИЈЕ у завршници утакмице изнедриле су мањи инцидент, када је један од навијача из првих редова пљунуо кошаркаша Партизана Николу Јанковића, после чега је удаљен из дворане.
Незванично се могло чути да је било физичког контакта неког од присталица црвено-белих са судијом Марком Јурасом, који је тражио да се испразни први ред у том делу терена. Дакле, очекује се још једна казна из канцеларије Kошаркашке лиге Србије.