Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је да верује да ће његова екипа реаговати на прави начин после пораза у прошлом колу Суперлиге Србије и да ће, уз добар приступ, уписати победу против Слободе.

- Поразом у Новом Пазару смо сами себи закували ситуацију у борби за плеј-оф, али и даље држимо све у нашим рукама. Лош шутерски дан може да се деси, али агресивна одбрана и добра енергија морају увек да постоје на терену - рекао је Милојевић.

- Досадашње такмичење у Суперлиги је показало да не смемо да се опустимо, и зато верујем да ће моја екипа реаговати на прави начин после пораза у прошлом колу. Верујемо да ћемо уз добар приступ мечу забележити победу против Слободе и направити корак ка плеј-офу, што је и наш циљ - додао је Милојевић, који на овом мечу неће моћи да рачуна на Гогу Битадзеа.

Кошаркаши Меге у четвртак од 19.00 дочекују Слободу у осмом колу Супер лиге Србије. После седам кола Мега има четири победе и три пораза, док Слобода има скор 1/6.

Бек Меге Дејан Јањић рекао је да ће његова екипа против Слободе имати прилику да се врати на победнички низ.

- Верујем да ће екипа реаговати на прави начин и уз агресивну одбрану, доћи до тријумфа. Ово нам је прва од преостале три утакмице у лигашком делу у којима је императив победа, овера другог места и улазак у плеј-оф и верујем да ћемо успети да остваримо циљ - рекао је Јањић.