ОТПУТОВАЛИ су кошаркаши Партизана са великим опрезом у Панчево, јер су им играчи Тамиша задали много проблема у првом кругу Суперлиге. На семафору на крају другог сусрета ових ривала победа је поново уписана црно-белима, али сада много убедљивије него недавно у „Пиониру“ – 88:62.


Тринкијеријеви изабраници, који држе врх табеле са максималним скором (7-0), успешно су пребродили и четврто гостовање у низу и преостало им је још само једно у четвртак, када ће отићи на мегдан Динамику. После тога до почетка плеј-офа код куће имају дуеле са Новим Пазаром и Слободом из Ужица.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бертомеу: АБА лига неће добити друго место у Евролиги


Против Тамиша је веома расположен био Вања Маринковић, који је у одличном ритму одиграо и два дана раније дерби са Мегом. Он је са 22 поена предводио Партизан до тријумфа... Значајна помоћ у нападу му је стигла од презимењака Јанковића, Николе и Стефана.Црно-бели тим је на овом мечу играо без Лендејла (повређен) и Ренфроа, али ја зато прилику да дебитује добио јуниор Стефановић.


Дворана: „Хала Спортова Стрелиште“. Гледалаца: 2.000. Судије: Маричић, Арсенијевић, Пецељ.

ТАМИШ: Илкић 6, Кнежевић 9 (8ск), Торњански 5, Јековић 18, Чабрило 4, Капетановић 6, Радовић, Лабудовић, Јереминов 6, Бурић, Смиљанић 8, Чворовић.

ПАРТИЗАН: : Јарамаз 7, Маринковић 22 (14-9 шут из игре), С. Јанковић 15, Загорац 2, Н. Јанковић 12 (8ск), Величковић, Гагић 9 (6ск), Пецарски, Стефановић 2, Пушица 5, Николић 3, Пејџ 11 (5ск).

По четвртинама: 28:28, 15:22, 10:21, 9:17.