Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да очекује добру подршку са трибина и добру игру своје екипе против Златибора, без обзира што ће се меч играти у Железнику и истакао да су пред играчима поново исти захтеви - максимална мотивисаност и чврста одбрана.

- Очекујем још један добар меч нашег тима. Играмо у Железнику због заузетости дворане “Александар Николић”, али очекујем добру подршку са трибина, као и добру игру на терену - рекао је Томић за сајт клуба.

Кошаркаши Црвене звезде дочекују у суботу екипу Златибора у утакмици седмог кола Групе А Суперлиге Србије. Тај меч играће се у хали ФМП-а у Железнику јер је због обавеза одбојкашке репрезентације дворана "Александар Николић" заузета.

- Понављам се, али је пред сваки меч захтев у свлачионици исти – максимална мотивисаност, придржавање договора које направимо у припреми утакмице и, наравно, на првом месту чврста одбрана из које стижу лакши поени - рекао је Томић.

Пред овај меч, Томић нема проблема са повређеним играчима. Били Берон се вратио у тим у утакмици са Дунавом, док је Душан Ристић и поред повреде чела и аркаде, коју је зарадио на тренингу у понедељак, такође играо на претходној утакмици.

- Комплетирамо се, сви играчи су у тренингу и полако хватамо ритам за оно што следи, а то је завршница националног првенства - рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш Звезде Огњен Добрић истакао је да "све почиње из одбране".

- Само уз чврсту игру у одбрани, максимално залагање, пут ка победи на коју свакако рачунамо и због пласмана на табели, биће нам знатно олакшан - рекао је Добрић.

Меч Црвена звезда – Златибор игра се у суботу од 17.00. Улаз у дворану ФМП-а биће слободан, а бесплатне улазнице делиће се од 15.00 на благајни дворане.