Кеј-Си, Кеј-Си“, орило се двораном „Александар Николић“ када је Риверс крочио на паркет. Тако су навијачи послали јасну поруку искусном играчу који је после лоше четврте утакмице у Подгорици добио неке негативне поруке на друштвеним мрежама.

Ипак, заједно са публиком је сву ту додатну енергију преточио у једну веома добру партију и 21 постигнут поен као шлаг на шампионској торти Црвене звезде у убедљивој победи против Будућности.

- Леп је осећај, мада сам на то навикао још из Панатинаикоса. Емоције су биле позитивне, лепо сам се осећао, било је забавно. Понекад тако нешто уме да ти улије додатно самопуздање – прича Риверс за „Новости“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТОМИЋЕВА ТИМСКА МАГИЈА: Звезда на терену показала да заслужује титулу и Евролигу

Осврнуо се на осцилације током финалне серије са Подгоричанима.

- Имао сам два лошија меча, први и тај четврти. У том другом у Подгорици сам се борио са прехладом, стварно сам се лоше осећао, мислио сам да сам ухватио неки фирус. Борио сам се кколико сам могао, нисам хтео да користим то као изговор. Када смо стигли у Београд осећао сам се мало боље, опоравио сам се скоро у потпуности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МЕСТО НАМ ЈЕ У ЕВРОЛИГИ: Играчи Звезде пресрећни после убедљиве победе против Будућности

Три меча у српској престоници, три убедљиве победе укупном разликом од 100 поена.

- Тако је како је. Посао нам је да лопту убацујемо кроз обруч, то смо радили у београдским дуелима веома добро и заиста је лепо.

Црвено-бели су се тако вратили у елитно такмичење.

- Повратак у Евролигу је добра ствар за Србију и Звезду. Сматрам да Ђорди Бертомеу треба увек да има српски тим у Евролиги, ова земља то заслужује – закључује Риверскоји је са Реалом подигао пехар у овом такмичењу 2015. године.