БУДУЋНОСТ ОСТАЛА БЕЗ ТРЕНЕРА: Репеша поднео оставку

В.К.

23. 04. 2019. у 14:49

БУДУЋНОСТ ОСТАЛА БЕЗ ТРЕНЕРА: Репеша поднео оставку

Јасмин Репеша Фото: Н. Параушић

Одлуци је претходио кратак разговор са челницима клуба из Подгорице. Титула је изгубљена, што је био довољан разлог да напусти Црну Гору.
ДАН по пресељењу шампионског пехара АБА лиге из Подгорице у Београд, "ђетићи" су остали без тренера. Убедљив пораз од Црвене звезде најтеже је, изгледа, пао хрватском стручњак Јасмину Репеши, који је поднео оставку.

Одлуци је претходио кратак разговор са челницима клуба из Подгорице. Титула је изгубљена, што је био довољан разлог да напусти Црну Гору.


Тим поводом огласила се управа Будућност Воли, која је потврдила растанак са стручњаком из Загреба после четири месеца успешног ангажмана.

- Репеша је нагласио да је огорчен због свих дешавања у финалној серији и да не види смисао рада у овако нерегуларној ситуацији - наводи се у саопштењу.

Ко ће екипу водити у наставку такмичења у црногорској суперлиги, која почиње 25. априла, још се не зна. Прича се да ће тај посао обављати Ђорђе Аџић, Репешин помоћник, који је пре њега асистирао и Александру Џикићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)

ZVEZDAS

23.04.2019. 16:06

Pa Repesi mozemo izjavit sucut ! Samo nisam siguran dal je znao naci put do Zagreba.

Севера Део

23.04.2019. 16:21

Биће министар за мањинска права у хрватској,после оних срцепарајућих изјава после утакмица у Београду,то може да обавља без проблема.

kazadi

23.04.2019. 18:11

Izadji mala, izadji malaizadji bar na cashocu da te vidim, hocu da te ljubimhocu da ti cujem glas

Bre

23.04.2019. 22:44

Obema upravama treba zabraniti da sledećih 5 godina imaju bilo kakvu funkciju u košarci, čak im zabraniti i dolazak na utakmice. Klubove kazniti uslovno na godinu dana sa po 5 utakmica bez publike. Uslovno jer je besmisleno da se igra bez publike; za koga se igra bez publike? Obezbeđenja kazniti novčano i zabranom rada na sportskim događajima u nekom periodu. A izgrednike predati sudu.

Goran

24.04.2019. 00:21

Pošteno je da neko podnese ostvaku kada u finalnoj seriji izgubi sa 43 poena razlike, a nepošteno je navoditi neke druge razloge za to. Ako ćemo pošteno, ti si Repeša najveći krivac za nemile događaje jer si javno pozvao navijače u Podgorici da izvrše linč.

Zika-Terminator

24.04.2019. 03:20

Covek batalio kosarku i otisao na Oxford da predaje engleski jezik i robotiku. To mu bolje lezi...

posmatrac iz daleka

25.04.2019. 09:32

Odlaskom Repese dobili ste jos jedan samar. Ali ako neko umesto obraza ima djon:, eh tome ne moze niko da pomogne. Posle -43 i odlaska trenera vi se zalite. Kome i zbog cega. Shvatite da ste vi zadnja rupa na fruli evropske kosarke !!! Nadakmo se da ce Partizan dobiti pozivnicu, cime bi Evroliga dokazala svoj kvalitet i poznavanje situacije u evropskoj kosarci !!!