Величковић: Боли овај пораз; Николић; Није да нисмо хтели...

Ми. Р.

06. 04. 2019. у 22:08

Величковић: Боли овај пораз; Николић; Није да нисмо хтели...

Величковић и Симанић Фото: Н. Параушић

Од старта до краја су контролисали меч, остаје нам само да пружимо руку - каже Новица. Желели смо да окренемо утакмицу, али су они имали одговор на све - прича Алексеј
АКО је некоме у Партизану посебно тешко пао овакав пораз, онда је то капитен Новица Величковић.

- Честитао бих Звезди на одиграној утакмици. Од старта до краја су контролисали меч, остаје нам само да пружимо руку. Окрећемо се даље. Сутра је нови дан, а оно што имамо треба да гајимо. Да се вратимо у салу и да радимо. Боли, боли - јасно је било како је све утицало на Величковића.

Бек Партизана Алексеј Николић није могао да нађе објашњење за слику која је била на терену:

- Тешко је рећи зашто овако тежак пораз, вруће су главе. Није да нисмо хтели... Желели смо да окренемо утакмицу, али Звезда је одговорила на све. Били су веома расположени, а ми нисмо могли да уђемо у ритам и да се вратимо. Од старта су они кренули боље и били енергичнији. Није толико атмосфера утицала на нас, али је очигледно елемент искуства био на њиховој страни. Неколико нас нема овакве утакмице у ногама - поручује Николић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Pera

07.04.2019. 09:03

Interesantno da ni jednom od njih ne može da prođe preko usana "bili su bolji" odnosno oni su kvalitetnija ekipa i sl. Ovo, "bili su raspoloženi" ili "imali su sreću" i sl je samo izgovor za poraz. Pravi razlog je u kvalitetu igrača.

dada

07.04.2019. 12:32

@Pera - Oni su se ponadali suvise rano a zvezda je usla lako i opusteno zato su igrali trecu utakmicu jer u kvalitetu je velika razlika

posmatrac iz daleka

07.04.2019. 16:56

@Pera - tezak je poraz. A dabi priznao da je neko bolji od teba treba da imas karakter. Ako imas srece mozes da pobedis sa pola kosa ili tako nesto. Ali kada gubis sa vise od 30 razlike i kada "protivnicki " navijaci aplaudiraju tvojim postignutim kosevima to je katastrofalan poraz koji moze da ti napravi samo protivnok za klasu bolji od tebe.