Репеша промовисан у Подгорици: Чишћење па напад на највећа достигнућа

Тањуг

31. 12. 2018. у 13:50

Репеша промовисан у Подгорици: Чишћење па напад на највећа достигнућа

Јасмин Репеша фото: Н. Параушић

Први корак је да се стабилизујемо... Морамо да избацимо фрустрације из глава, да играчи добију самопоуздање. Имамо квалитетне кошаркаше, који сигурно могу боље - рекао је нови тренер Будућности
Нови тренер кошаркаша Будућности из Подгорице Јасмин Репеша најавио је промене и стабилизацију након серије од седам пораза, последњег од Црвене звезде, али и напад на одбрану трофеја АБА лиге.

- Никада није лако преузети екипу у току сезоне, јер је потребно нешто очистити, поправити, поспремити... Верујем у пројекат и имам високе амбиције, а циљ ми је да то пренесем на окружење, не само на екипу. Циљеви се не мењању, желимо да кренемо према највећим могућим достигнућима - рекао је Репеша на промоцији у Подгорици, а преносе "Вијести".

На долазак у Будућност привукла га је, каже Репеша, велика емоција на сваком кораку у клубу.

- Први корак је да се стабилизујемо, да се спусти лопта на земљу... Морамо да избацимо фрустрације из глава, пре свега код појединих играча, да добију самопоуздање. Имамо квалитетне кошаркаше, који сигурно могу боље и неопходно је да се направи дијагноза због неконзистентности у много утакмица. Против Цибоне је било плус 11, Бајерна плус 17, а синоћ против Звезде серија 0:16 после вођства од осам разлике.

Хрватски стручњак најавио је да би могло да дође до промена у играчком кадру.

- Некада више није боље - закључио је он.

Репеша, који је заменио отпуштеног Александра Џикића, дебитоваће 3. јануара у Милану против бившег клуба Арманија у утакмици Евролиге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)