ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР СРЦ ТАШМАЈДАН: Партизан игра у дворани Александар Николић

Ђ.М.

01. 10. 2016. у 10:31

ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР СРЦ ТАШМАЈДАН: Партизан игра у дворани Александар Николић
Партизан је измирио већи део обавеза према дворани "Александар Николић" у којој ће и у предстојећој сезони играти утакмице, а такође и одрађивати део тренажног процеса, каже Милан Нововић

МАДА је претходних дана, па и недеља, било спекулација да ће Партизан утакмице АБА лиге играти у Хали спортова "Ранко Жеравица", црно-бели ће ривале у регионалном такмичењу и Лиги шампиона дочекивати, као претходних сезона, у "Дворани Александар Николић", односно доскорашњем "Пиониру".

- Партизан је измирио већи део обавеза према дворани "Александар Николић" у којој ће и у предстојећој сезони играти утакмице, а такође и одрађивати део тренажног процеса - рекао је за "Новости" Милан Нововић, генерални директор СРЦ "Ташмајдан", који је потписао уговор о коришћењу дворане са Партизаном и Црвеном звездом.

Црно-бели ће други део тренажног процеса обављати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Dragan

01.10.2016. 14:07

Partizane, trebas svoju dvoranu! Pionir je pre star i daleko od danasnjeg standarda. Sa 3-5 miliona godisne, nevidim teskocu da se nekako sa partnerom stvori neki lepsi ambient. Da dodju novi sponzori, da se ocuva kult Partizana!

Sinovac

01.10.2016. 21:28

A da li je i onaj drugi klub izmirio svoja dugovanja ili za njih još uvek važi tarifa od 2,5%???