ИДЕЈНИ творац Мега Лекса Миодраг Ражнатовић блистао је од задовољства после победе у финалу Купа Радивоја Кораћа над Партизаном – 85:80.

- Била је сјајна кошарка. Ако сте пратили куп такмичења у Немачкој и Турској, то су све биле утакмице са мањим бројем поена. И драго ми је да сам гледао овај меч и да је клуб чије сам темеље поставио освојио први трофеј. Ово је добро за кошарку, да се размрда жабокречина јер су само "вечити" ривали освајали. Појавило се нешто ново и другачије, што изазива симпатије јавности и навијача. Овај турнир је добар за српску кошарку, а не само за Мегу.

Ражнатовић је додао да тријумални исход није баш био за очекивати.

- Што сам знао да кажем, отргло се контроли. Оваква победа, пред пет хиљада оваквих навијача, можда и најбољих у Европи, уз навијаче Звезде... То је нешто што нам даје за право да са много самопоуздања изађемо на терен у Подгорици (у плеј-офу Јадранске лиге). До сада сам мислио да су шансе за то минималне, али ово је велика ињекција самопоуздања. Партизан је против Мега Лекса одиграо далеко боље него у суботу, кад су победили једну од најбољих екипа у Европи. Осећам велико задовољство и срећу. Екипа Меге има просек од 20 година и овако нешто заиста никад и нигде нисам видео. У Србији је традиција да се навија за Звезду и Партизан, али сви симпатишу и воле Мегу због свих ствари које ови момци доносе - полетну игру, младалачку кошарку, некоментарисање суђења, луде дресове... Није идеја да се клуб на овом заустави, још два трофеја су у игри.