Селектор Србије прати српске фудбалере у Серији А: Сергеј заслужује врхунски клуб

Новости онлине

четвртак, 09. 07. 2020. у 12:37

Селектор Србије прати српске фудбалере у Серији А: Сергеј заслужује врхунски клуб

Љубиша Тумбаковић фото: ЕПА

Никола је у страшној форми и игра са великим самопоуздањем откако је Гатузо дошао, рекао је селектор Србије
Селектор Србије Љубиша Тумбаковић помно прати дешавања у Серији А са посебним акцентом на српске играче који играју у Италији.

Узданица Лација Сергеј Милинковић-Савић је поново у свим рубрикама везаним за прелазни рок, Душан Влаховић и Никола Миленковић у Фиорентини играју одлично, а и Никола Максимовић игра све боље у Наполију и његово време тек долази.

"Много пратим италијански фудбал и српске играче који играју тамо", рекао је на почетку разговора Љубиша Тумбаковић за "Радио Наполи".

Селектор Србије је посебно био одушевљен оним што пружа Никола Максимовић у дресу Наполија.

"Никола је у страшној форми и игра са великим самопоуздањем откако је Гатузо дошао на клупу. Све је бољи и бољи, расте из утакмице у утакмицу. Одиграо је феноменалан меч против Јувентуса у финалу Купа Италије. То је најбољи начин да постане ослонац у игри Наполија и репрезентације Србије. Врло је важно што има тренера попут Гатуза који га види правим очима и зато му препоручујем да потпише нови уговор. Мислим да сада није тренутак да мења средину", сматра Тумбаковић.

Ипак, другачије размишља када говори о Сергеју Милинковић-Савићу.

"Заиста ми се свиђа како играју Лацио и Сергеј. Његова будућност зависи само од њега самог. По мом мишљењу, сада би требало да промени средину и да потпише за неки од врхунских клубова у Европи јер је достигао врхунац у дресу "небескоплавих". Поштујем Лацио, али Милинковић-Савић је спреман за следећи корак у каријери“, закључио је Љубиша Тумбаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације