Михајловић љут због пораза и медијског третмана према Болоњи: Срамота је, јер то није новинарство

Новости онлине

09. 07. 2020. у 09:01

Михајловић љут због пораза и медијског третмана према Болоњи: Срамота је, јер то није новинарство

Синиша Михајловић фото: ЕПА

Ми смо екипа која оставља утисак да на терену има 11 убица, а заправо сви су деца рођена 2000. године, рекао је тренер Болоње
Тренер Болоње Синиша Михајловић био је бесан после пораза од Сасуола (2:1). Српски фудбалски стручњак је познат по свом темпераменту, па је незадовољан током меча због свог понашања, у 81. минуту, добио црвени картон и искључење.

-Не желим никакво питање, рећићу о свему шта имам и онда идем – рекао је тренер Болоње после изгубљеног меча када је дошао пред новинаре. - Заслужено смо изгубили. Играли су боље од нас, јачи су од нас и имају све боље од нас. Можда је на све то утицало што су имали дан више за одмор и тренинг, али не желим да тражим изговоре. Мене су с правом казнили јер сам послао судију негде и шутирао. Ми смо екипа која оставља утисак да на терену има 11 убица, а заправо сви су деца рођена 2000. Године. Очигледно је лакше опомињати дете него формираног играча. Зато сам се наљутио.

Али није се Михајловић на овоме зауставио. Он је све присутне подсетио да је његов тим у недељу савладао велики Интер и изнео замерку да после тог тријумфа Болоња није добила никакав медијски третман.

-Желим да кажем да смо у недељу победили Интер, са човеком мање на терену. Видео сам после те победе емисију са оним малим који води ... Слушао сам емисију пола сата и нисам чуо ни реч о Болоњи. Штета, изгледа да радите за "Интер ченел". Прошло је пола сата разговора о Интеру и нико није помислио да честита Болоњи на победи. Стварно је штета јер то није новинарство. Завршио сам, не желим више да причам и рекао сам оно што морам да кажем и није ме брига. Хвала - рекао је Михајловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације