Више стотина навијача Динама протестовало због тренера Мамића

Бета

среда, 08. 07. 2020. у 20:51

Више стотина навијача Динама протестовало због тренера Мамића
Навијачи су мирно, без скандирања чекали пред службеним улазом и тражили састанак са представницима Управе клуба како би им исказали своје незадовољство повратком на тренерску клупу Зорана Мамића
Више стотина припадника Динамове навијачке групе "Бад Блуе Боyс" окупило се на мирном протесту испред стадиона "Максимир", а главни разлог окупљања је повратак Зорана Мамића на клупу хрватског првака.

Окупљање није било пријављено полицији, али су се пред припадницима навијачке групе појавили кордони интервентне полиције која је навијачима онемогућила евентуални улазак у простор стадиона, пренела је агенција Хина.

Протест је започео окупљањем БББ око 18.00 на улазу у Максимирски парк, одакле се група од двестотинак навијача преселила пред службени улаз на стадион, где су већ биле распоређни полицијски кордони који су били спремни на интервенцију у случају избијања инцидента.

Навијачи су мирно, без скандирања чекали пред службеним улазом и тражили састанак са представницима Управе клуба како би им исказали своје незадовољство повратком на тренерску клупу Зорана Мамића, неправоснажно осуђеног на четири године и 11 месеци затвора због учествовања у извлачења вишемилијунских износа из Динама, и општим стањем у првој екипи након што је Ненад Бјелица напустио тренерску позицију.

Седморица представника БББ-а пуштена су у клупске просторије нешто пре 19.00, а пола сата касније навијачи су се мирно и без икаквих инцидената преместили на степенице на Максимирској улици, док су поллицијске снаге и даље осигуравале простор око службеног улаза на стадион.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације