Јовичић: Дупла круна је неостварена жеља

Novosti online

08. 07. 2020. у 16:12

Јовичић: Дупла круна је неостварена жеља

Бранко Јовичић

Највећа жеља у детињству ми је била да обучем црвено-бели дрес и заиграм на "Маракани". Kада ми се указала прилика, одлука се није доводила у питање - рекао је везиста Црвене звезде
Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић рекао је да му је период од три године међу црвено-белима најлепши у каријери.

- Све се десило спонтано, нисам могао да одбијем позив Црвене звезде. Највећа жеља у детињству ми је била да обучем црвено-бели дрес и заиграм на "Маракани". Kада ми се указала прилика, одлука се није доводила у питање. Већ три године сам члан нашег највећег клуба и управо су последње три године један од најлепших периода у мом животу - рекао је Јовичић у интервјуу за клупски сајт.

За три године у црвено-белом дресу играч средине терена забележио је 76 наступа, а по три пута се уписао у листу стрелаца и асистената.

- Заувек ће ми остати у сећању дебитантска утакмица и партије које сам пружао по доласку у клуб. Саиграчи су ме одлично прихватили, као и сви људи у клубу. Посебно ми је значило што су ме навијаћи од почетка заволели и били ми подршка у тешким моментима.

Везиста пореклом из Рашке члан је генерације која је Звезду после дуге паузе вратила на европску сцену, са којом је освојио и три титуле шампиона државе.

- Дупла круна је неостварена жеља и циљ који ћу сигурно са Црвеном звездом јурити наредне сезоне - закључио је Јовичић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације