Боаћи о тучи са саиграчем: Када сам чуо да ме је назвао „луди црнац“ морао сам да реагујем, а заправо нисам схватио поенту

Новости онлине

среда, 08. 07. 2020. у 10:00

Боаћи о тучи са саиграчем: Када сам чуо да ме је назвао „луди црнац“ морао сам да реагујем, а заправо нисам схватио поенту

Ричмонд Боаћи фото: М. В.

Хоћу да пише да сам дао 200 голова у Звезди и да сам био невероватан, рекао је нападач Црвене звезде

Ричмонд Боаћи фудбалер Црвене звезде добро се уклопио у тим Дејана Станковића и не жели да оде из његовог табора, без обзира на то што је на листи фудбалера који имају дозволу да оду ако се појави добра понуда. Планови овог нападача су нешто другачији – он жели да да 200 годова у црвено-белом дресу.


- За мене је сјајан осећај што сам се уписао у историју овако великог клуба. Повратак из Кине донео ми је много повреда, живот је сачињен од успона и падова. Кад завршим каријеру, хоћу да пише да сам дао 200 голова у Звезди и да сам био невероватан. Кад бих тако нешто слушао у старости, то би било моје највеће достигнуће у животу – рекао је Ричмонд Боаћи, у разговору за телевизију Црвена звезда.


Говорио је Боаћи и о ситуацијикад је на тренингу ушао у сукоб са саиграчем, јер се нису добро разумели око речи на расној основи.


- Потукао сам се на тренингу с једним момком из Босне, Дејаном Лазаревићем. Рекао ми је нешто што ми се није свидело. Поручио сам му „немој да ме зовеш црнац, ако ме тако зовеш имаћеш проблем са мном". Нисам знао да се само шалио, кад сам чуо да ме је назвао „луди црнац“. У мојој глави је то звучало као увреда, али није било тако и решили смо све –рекао је Боаћи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације