Мурињо о сукобу својих играча: То што се десило је дивно

Новости онлине

уторак, 07. 07. 2020. у 14:32

Мурињо о сукобу својих играча: То што се десило је дивно

Уго Лорис и Хјунг Сон-Мин фото: ЕПА

Био сам врло критички расположен према њима, јер сам осећао да нису довољно самокритични, каже тренер Тотенхема

У последњем мечу 33. кола енглеске Премијер лиге, на утакмици Тотенхем Евертон дошло је до сукоба играча из тима Жозеа Муриња. После тријумфа Португалац не само да је био задовољан због три бода него и жустром реакцијом својих играча. Мурињо сматра да су се Уго Лорис и Хјунг Сон-Мин покошкали јер их је баш он подстакао на реакцију.


- Ово је дивно. Највероватније је да је њихов сукоб резултат нашег састанка, а ако желите некога да кривитеза овај инцидент можете мене – ја сам одговоран. Био сам врло критички расположенпрема њима, јер сам осећао да нису довољно самокритични. Тражио сам да буду захтевни и према себи и према саиграчима. Јер то је једини начин на који можемо да напредујемо као тим. Не грешите, Сона сви волимо уклубу, али у овом конкретном случају, капитен Лорис је проценио да би његов саиграч могао да допринесе више – објаснио је Мурињо.


По завршетку првог полувремена били смо сведоци необичног призора када су саиграчи Лорис и Сон-Мин скочили један на другог. Њихов сукоб на срећу није прерастао у физички окршај јер су осталисаиграчи реаговали и раздвојили их. Изгледало је као да је голман кривио саиграча због недостаткажеље да се врати у одбрану у једном од брзих контранапада Евертона.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације