Солскјер одушевљен останком Матића на „Олд Трафорду“

В. Н.

понедељак, 06. 07. 2020. у 20:50

Солскјер одушевљен останком Матића на „Олд Трафорду“

Оле Гунар Солскјер и Немања Матић фото: АП

Знам да ће његово искуство, лидердске способности и професионализам бити од непроцењивог значаја нашем тиму – каже менаџер Манчестер јунајтеда
ПРИЧИ Немање Матића у Манчестер јунајтеду још није дошао крај. Иако је било спекулација да би горостасни везиста овог лета могао да напусти "Олд Трафорд", одличне партије у другом делу сезоне прошаране паузом због вируса корона, донеле су му нови трогодишњи уговор, до лета 2023, што је у понедељак и потврђено.

- Изузетно сам срећан што настављам сарадњу са овако великим клубом. Као играч, и даље могу да допринесем и постигнем у каријери, и била би ми част да у тој мисији успем са Манчестер јунајтедом. Имамо узбудљив тим, добар микс младости и искуства, а у свлачионици влада другарство - поручио је Матић док се мастило на уговору сушило.

Ни Оле Гунар Солскјер, тренер Манчестера, није крио задовољство што ће у наредном периоду имати на располагању српског војника на средини терена.

- Одушевљен сам што је Немања потписао нови уговор. Знам да ће његово искуство, лидердске способности и професионализам бити од непроцењивог значаја нашем тиму. Ту је већ три године, и добро разуеме вредности клуба. И даље је веома амбициозан, што је од виталне важности да у будућности остваримо циљеве којим тежимо - рекао је Солскјер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације