Меси није спомињао одлазак: Сетијен одбацује гласине о разлазу Аргентинца и Барселоне

В.Н.

субота, 04. 07. 2020. у 23:51

Меси није спомињао одлазак: Сетијен одбацује гласине о разлазу Аргентинца и Барселоне
Не желим да спекулишем о овоме, није ми ништа рекао, нити знам за такву вест. Није мој задатак да полемишем о томе. Причамо о стварима које морамо, ништа више од тога, каже тренер Барселоне

ВЕСТ да би Лионел Меси због незадовољства могао да напусти Барселону наредне године, одјекнула је као бомба у фудбалском свету. Ипак, тренер Барсе Кике Сетијен, спушта лопту и одбацује такве тврдње пред меч са Виљареалом, који његови пулени морају да добију уколико желе да остану у шампионској трци са Реалом.

- Не желим да спекулишем о овоме, није ми ништа рекао, нити знам за такву вест. Није мој задатак да полемишем о томе. Причамо о стварима које морамо, ништа више од тога. Савршено је свестан о томе шта треба да уради у сваком тренутку на терену, године не утичу на њега, и у том погледу се није променио - поручио је Сетијен јуче.

Увелико се прича и о томе да би Сетијен могао да буде смењен на крају сезоне, и да би на његово место могао да дође Ћави, али тренер Каталонаца је јуче истакао да га то не дотиче, и да је сву пажњу усмерио на то да екипу подигне на задовољавајући ниво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације