Бензема иде у затвор?

Novosti online

субота, 04. 07. 2020. у 14:50

Бензема иде у затвор?

Карим Бензема фото: АП

Француско тужилаштво поднело је захтев за покретање кривичног поступка против нападача мадридског Реала због саучесништва у покушају уцене
Нападач мадридског Реала Карим Бензема могао би да заврши иза решетака, уколико буде проглашен кривим због саучесништва у покушају уцене, пошто је француско тужилаштво поднело захтев за покретање кривичног поступка.

Подсетимо, Бензема је 2015. године, заједно с Ђибрилом Сисеом, приведен због уцене саиграча из репрезентације Метјуа Валбуене снимком секса. Према наводима из оптужнице Бензема и Сисе су у Валбуенином телефону пронашли снимке секса с непознатом особом. Претили су му да ће објавити снимке ако им не исплати одређену суму новца, а Бензема је био тај који је водио операцију.

Нападач Реала је нашао људе који ће извршити уцену и преносио је информације Валбуени, те га је уверавао да снимци заиста постоје и да би му најбоље било да плати тражени новац.

Бензема је због овог скандала остао без места у репрезентацији Француске и селектори га већ годинама не позивају, али то би могло да му буде занемарљива казна, уколико буде кривично осуђен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)