Милошевић: Више немамо оправдања, повратак титуле је приоритет

Бета

субота, 04. 07. 2020. у 12:54

Милошевић: Више немамо оправдања, повратак титуле је приоритет

Саво Милошевић фото: Н. Параушић

То је нешто што је највећа рана из ове, али и из претходних година. Тај менталитет и размишљање морамо да имамо од првог дана - рекао је тренер Партизана
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је приоритет црно-белих у наредној сезони да врате титулу шампиона у Хумску.

- Приоритет је да пробамо да вратимо титулу у Хумску, то је нешто што је највећа рана из ове, али и из претходних година. Тај менталитет и размишљање морамо да имамо од првог дана - рекао је Милошевић на почетку припрема, а преноси клуб.

- Биће страховито тешко али више не можемо да тражимо никаква оправдања, већ морамо да имамо тај менталитет од прве до последње утакмице - поновио је Милошевић.

Фудбалери Партизана почели су на Спортском центру Телеоптик припреме за наредну сезону. Због ситуације са вирусом корона, Партизан ће први део припрема уместо на Златибору одрадити у Београду, у свом спортском центру.

- Овде нам је комотније... Оперативно нам је много лакше да радимо овде јер имамо два терена, можемо да се организујемо како хоћемо. Планирамо да на Златибор одемо у нередних 7-8 дана ако све буде добро. Пратићемо ситуацију. За сада нам ово не представља проблем, напротив - рекао је Милошевић.

Он је истакао да ове припреме неће бити стандардне, јер нема довољно времена.

- Али, екипа не полази од нуле, екипа је већ у доброј мери спремна. Снага ће бити једна од кључних ствари, као и превенција од повреда и наравно обим који нам је фалио у утакмицама после ковида, али и пре ковида. То су три ствари на којима ће бити акценат - рекао је Милошевић.

Говорећи о Немањи Николићу и Петру Гигићу, он је навео да је план да "сви који су били на позајмицама, наставе да буду на позајмицама".

Додао је и да Макија Бањака у Београду очекује чим се заврши словеначка лига и открио да је Умару Садику дао дозволу да буде са породицом и да се припремама прикључи касније.

- Ту је, у Аранђеловцу, близу Београда - рекао је Милошевић.

Стручни штаб Партизана појачао је некадашњи селектор Радован Ћурчић.

- Kао што желимо да идемо корак даље када је у питању игра и играчки кадар, тако и ми у стручном штабу морамо да гледамо да и ми будемо бољи. Нисмо могли да доведемо бољег човека. Доста смо добрих ствари урадили у претходном периоду, остали су детаљи да се наместе, а Радован је ту мајстор - рекао је Милошевић.

Тренер Партизана захвалио је досадашњем помоћнику Милану Ђуричићу Ђумију.

- Нисмо смо се ми размимоишли у било чему. Ми ћемо бити пријатељи до краја живота и наши путеви ће се поново укрстити. Желим му све најбоље и захвалан му до неба што је помогао, пре свега мени, због мене је дошао у Партизан, и што је помогао да Партизан изгледа онако како је изгледао, поготово јесенас - навео је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације