Вучелић: Волео бих да ове сезоне изневеримо велику традицију овог народа

Тањуг

субота, 04. 07. 2020. у 12:13

Вучелић: Волео бих да ове сезоне изневеримо велику традицију овог народа

Милорад Вучелић фото: ФК Партизан

Ми смо у такмичењима у претходној години показали да смо прави српски клуб. Играли смо бриљантно, имали сјајне победе, али на крај нисмо тријумфовали ни у једном такмичењу - рекао је председник Партизана
Председник ФK Партизан Милорад Вучелић рекао је да је пред црно-белим сезона пуна изазова и пожело им да у наредној години освоје шампионску титулу.

- Ми смо у такмичењима у претходној години показали да смо прави српски клуб. Играли смо бриљантно, имали сјајне победе, али на крај нисмо тријумфовали ни у једном такмичењу. Од Kосова, то је српски специјалитет. За утеху, може се рећи да смо српски клуб, што је само по себи довољно. Волео бих да изневеримо ту велику традицију овог народа и да извневеримо та олимпијска начела по којима је важно учестовати. Да ове године победимо, пре свега у првенству, да постигнемо што бољи успех у Европи и да освојимо Kуп, који смо ове године изгубили захваљући нашој лошој утакмици - рекао је Вучелић на СЦ Телеоптик.

Вучелић је подсетио и на неке важне утакмице црно-белих из прошле сезоне.

- Поред вас младих, овде има играча врхунског квалитета, највишег квалитета. Нема бољих играча у Србији. Само када играте са пуном концентрацијом, ви сте велики тим. То сте показали на утакмицама против Манчестер Јунајтеда и АЗ Алкмара, без обзира на њихов несрећан исход. Од свег срца вам желим успех, и вама и нама у наредним такмичењима. Радоваћемо се свим нашим победама, стрепећемо на свим утакмицама. Имаћемо добре припреме, биће ту разних искушења, што се тиче болести, корана, чуда око нас... Молим вас да пазите на своје здравље, то је веома важно. Читаве наредне сезоне, нажалост, неће нас напустити проблеми са короном. Биће за вас много искушења која нису фудбалска, већ општа.

Вучелић се захвалио на сарадњи Милану Ђуричићу, доскорашњем члану стручног штаба, а његовој замени Радовану Ћурчићу, пожело је добродошлицу.

Истакао је да ће управа дати све од себе и наредне сезоне.

- Ми из управе ћемо се максимално трудити да учинимо оно што је до нас. Молим вас за разумевање ако нешто није потаман, то се дешава у животу. Живео Партизан и напред Партизан - закљуцио је Вуцелић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације