Слика од које застаје дах: Када су сви отишли, Караси је пришао гробу Илије Петковића... (ФОТО)

Novosti online

субота, 04. 07. 2020. у 10:51

Слика од које застаје дах: Када су сви отишли, Караси је пришао гробу Илије Петковића... (ФОТО)
Караси је сачекао да се сви разиђу са сахране а онда је пришао гробу Илије Петковића са шалом ОФK Београда и замолио фотографа да га услика поред вечне куће великог пријатеља
Легендарни српски фудбалер Илија Петковић у четвртак је сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду у присуству великог броја људи.

Један од оних који су некадашњег селектора Србије и Црне Горе испратили на вечни починак био је и некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентације Југославије Станислав Караси, који је један део своје каријере провео на Старој Карабурми у плаво-белом дресу.

Караси је сачекао да се сви разиђу са сахране а онда је пришао гробу Илије Петковића са шалом ОФK Београда и замолио фотографа да га услика поред вечне куће великог пријатеља.

- Станислав Стане Kараси, нападачка фудбалска велесила. У својој богатој интернационалној каријери наступао је и за наш клуб. У каснијим годинама ради као тренер и спортски аналитичар. Јуче нас је замолио да га сликамо са шалом, поред гроба његовог пријатеља - Илије Петковића - стоји у опису слике на званичном Инстаграм налогу ОФK Београда. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације