Партизан потврдио промену у стручном штабу

Тањуг

петак, 03. 07. 2020. у 15:21

Партизан потврдио промену у стручном штабу

Саво Милошевић, Радован Ћурчић и Милош Вазура фото: ФК Партизан

Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић појачао је стручни штаб Сава Милошевића у клубу из Хумске
Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић појачао је стручни штаб Партизана, саопштили су црно-бели.

Ћурчић је као тренер радио у Јавору и Борцу из Чачка, а потом у Фудбалском савезу Србије, прво као асистент, а затим као селектор младе и А репрезентације.

У том периоду успешно је сарађивао са тренером црно-белих Савом Милошевићем, који је обављао функцију спортског директора ФСС.

- Заиста ми је велико задовољство што сам дошао у клуб као што је Партизан. Не само да ћу радити са мени изузетно драгим људима, већ што је ово средина која увек тежи највишим циљевима - рекао је Ћурчић за клупски сајт.

Задовољство што ће Ћурчић бити део стручног штаба црно-белих исказао је генерални директор Милош Вазура.

- Јутрос смо потписали уговор са младом надом нашег клуба и сигуран сам будућим асом Николом Штулићем, а потом параф на уговор са још већим задовољством стављамо на будућу сарадњу са тренером и некадашњим селектором репрезентације Србије Радованом Ћурчићем. Партизан сутра креће са званичном прозивком и припремама за нову сезону, те се управо и долазак Ћурчића поклапа са нашим амбицијама и циљевима - рекао је Вазура.

Тренер Саво Милошевић захвалио се на досадашњој сарадњи Милану Ђуричићу и додао да се радује поновном заједничком раду са Ћурчићем.

- Прво бих желео да се захвалим Милану Ђуричићу – Ђумију на сјајној сарадњи и професионалном односу који имамо не само током овог мандата у Партизану, већ годинама уназад кроз различите селекције ФСС. Ђуми је пре свега пријатељ и неко са ким смо сви ми делили и успехе и боли последњих годину и по дана, јуришали на дербије, освајали прошле године заједно Kуп, ушли у Европу. Стога је његов допринос нашој заједници огроман. Сходно и променама које сам најавио, изузетно сам срећан што се Радован прикључио нашем стручном штабу, јер сам сигуран да ће својом енергијом и знањем допринети нашој фудбалској визији - рекао је Милошевић.

Црно-бели ће у суботу од 10.30 имати званичну прозивку на СЦ Телеоптик.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Cica

03.07.2020. 18:09

Sve mi ovo nesto kazuje da se vec sprema zamena za Milosevica ukoliko rezultati ne budu bili povoljni po klub, zivi bili pa videli !!!