Какве прозивке на рачун швајцарског Албанца: Шаћири није шампион, није оставио траг, није се трудио, само је седео и зарађивао паре!

Новости онлине

четвртак, 02. 07. 2020. у 16:29

Какве прозивке на рачун швајцарског Албанца: Шаћири није шампион, није оставио траг, није се трудио, само је седео и зарађивао паре!
Швајцарски репрезентативац албанског порекла Ђердан Шаћири, који је и даље члан Ливерпула, жестоко је испрозиван од стране швајцарског тренера Арна Росинија

Швајцарски репрезентативац албанског порекла Ђердан Шаћири, који је и даље члан Ливерпула, жестоко је испрозиван од стране швајцарског тренера Арна Росинија.

"Ђердан није шампион. Свакако не можемо рећи да је оставио трага у тимовима са којима је освојио титулу. Бар не у великима. Био је протагониста у Базелу, али свакако није у Бајерну или Ливерпулу. Хајде да кажемо да је током година често гледао утакмице својих тимова седећи на најбољим местима. За шта су га платили милионе", рекао је Росини.

Швајцарски стручњак га уопште није штедео.

"Не само да није за себе изборио место у првом тиму, него није постао ни важна резерва, уопште га нема у екипи. Ништа. Само мрвице у јако разочаравајућој ситуацији", казао је он.

Шаћири је својој биографији додао и титулу првака Премијер лиге и тако попунио дугачку листу признања које је освојио док је играо у Базелу, Бајерну и Интеру пре Ливерпула. Има две Лиге шампиона, две Бундеслиге, два немачка купа, као и три швајцарске лиге.

"Наравно, Ђердан се уписивао на списак и гледао је како му драматично расте банковни рачун, али не знам колико људи ће се за 10 година сећати њега када помисле на велике тимове у којима је играо", додао је Росини.

Шаћири је ове сезоне забележио шест наступа и постигао је само један гол, у победи над Евертоном 5:2 у децембру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације