Десетка је спремна, чека се само потпис: Катаи ускоро опет Звездин

В. Н.

уторак, 30. 06. 2020. у 18:32

Десетка је спремна, чека се само потпис: Катаи ускоро опет Звездин

Александар Катаи фото: Н. Параушић

Очекује се да сарадња између црвено-белих и искусног офанзивца буде озваничена до краја недеље, а преостали су само ситни детаљи око уговора
"ДЕСЕТКА" је спремна, чека се само потпис. Александар Катаи највероватније ће постати друго појачање Црвене звезде у летњем прелазном року, после Срђана Спиридоновића, и вратити се у редове српског шампиона.

Очекује се да сарадња између Звезде и Катаија буде озваничена до краја недеље, а преостали су само ситни детаљи око уговора.

Извесно је да би између Звезде и Катаија и раније дошло до договора, али вирус корона, на који је позитиван и генерални директор црвено-белих Звездан Терзић, мало је успорио преговоре.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Mile

30.06.2020. 19:05

molim vas redovno izveštavanje i o gospođi i njenim aktivnostima na socijalnim mrežama

Pera

01.07.2020. 16:43

Kataji sigurno nije više ono što je nekada bio pa nisam siguran da je to očekivano "pojačanje" Zvezde za takmičenje u Evropi. On je dobar igrač ali na nivou Pavkova, Boaćija,Jovančića, Jovičiča i ostalih zvezdinih "zvezda". Za Evropu treba odrešiti kesu i dovesti golgetera od 8-10 miliona evra koji rešava jalovost inače dobre zvezdine igre u polju.

CZ

01.07.2020. 18:31

Taman, jos da dodju Kolarov i Tosic i fina posla, sa starim isluzenim igracima ima u Evropi da nas vozaju ko na ringispilu !