За шест година добио је два црвена картона, без минута у игри, а за то време зарадио је око милион евра! Па човек је цар!

Novosti online

уторак, 30. 06. 2020. у 17:47

За шест година добио је два црвена картона, без минута у игри, а за то време зарадио је око милион евра! Па човек је цар!

Томазо Берни фото: принтскрин

Широј јавности мало познат италијански голман Томазо Берни привукао је пажњу италијанских медија, када је у мечу Парме и Интера добио црвени картон као резервни играч
Широј јавности мало познат италијански голман Томазо Берни привукао је пажњу италијанских медија, када је у мечу Парме и Интера добио црвени картон као резервни играч.

Тако је, после дуго година проведених "иза завесе" велике сцене, трећи голман миланског тима доспео на странице тамношњих медија, који су се "расписали" о његовој улози у клубу.

Искусни (37) чувар мреже највише је играо у периоду од 2003. до 2006. године, када је у дресу Тернане скупио 82 наступа. После тога су уследиле епизоде у Вимблдону, Браги и Торину, а члан Интера је од 2014. године.

Оно што је занимљиво јесте да Берни још није дебитовао у дресу "нероазура", али то нема никакав утицај на стање на његовом рачуну, који је сваке године богатији за 200.000 евра.

- За шест година добио је два црвена картона, без минута у игри, а за то време зарадио је око милион евра! Па човек је цар - коментар је једног од фанова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације