Јовић жели само у Милан: Српски фудбалер привремено напушта Реал

В.Н.

понедељак, 29. 06. 2020. у 20:49

Јовић жели само у Милан: Српски фудбалер привремено напушта Реал

Лука Јовић

Идеја новог тренера и спортског директора миланског клуба, Немца Ралфа Рангника, јесте да опет упари тандем Ребић-Јовић, који су заједно сејали страх на теренима Бундеслиге у дресу Ајнтрахта из Франкфурта

ЧИНИ се да је епизода Луке Јовића у Реал Мадриду дошла до краја и да ће момак родом из Лознице Пиринеје заменити Апенинима, тачније Миланом, пошто су "росо-нери" најзагриженији за његов потпис и довођење на позајмицу.

Како италијански медији преносе, Јовић је исто тако изричит око преласка у седмоструког европског шампиона, па је све остале потенцијалне "удвараче", међу којима је најнавалентнији био лондонски Арсенал, одбио и означио црвено-црни дрес као апсолутни приоритет за наставак каријере.

Међутим, мадридски клуб је донео одлуку којом Јовић може да пређе у други клуб само под условом да евентуална позајмица садржи и обавезан откуп, или да неко пристане да за српског центарфора "искешира" 50 милиона евра.

Идеја новог тренера и спортског директора миланског клуба, Немца Ралфа Рангника, јесте да опет упари тандем Ребић-Јовић, који су заједно сејали страх на теренима Бундеслиге у дресу Ајнтрахта из Франкфурта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације