Терзић: Петко мој фудбалски отац и симбол ОФK Београда

Novosti online

недеља, 28. 06. 2020. у 09:43

Терзић: Петко мој фудбалски отац и симбол ОФK Београда

Звездан Терзић фото: М. Вукадиновић

Пеле је имао ону природну динарску мудрост, био духовит, пун народних доскочица. Волео је ОФK Београд изнад свега, стадион је био његова друга кућа - рекао је генерални директор Црвене звезде
Генерални директор ФK Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да га веома погодила смрт Илије Петковића, који је, како је навео, био његов фудбалски отац.

- Јако ме погодила трагична вест о смрти мог драгог Пелета. Петко је пре свега био добар човек. Ретко добар човек. Пеле је био мој фудбалски отац, он ме довео у ОФK Београд, дао ми капитенску траку и увек стајао иза мене. Много сам од њега научио. Пеле је имао ону природну динарску мудрост, био духовит, пун народних доскочица. Волео је ОФK Београд изнад свега, стадион је био његова друга кућа. Петко је симбол ОФK Београда. Јединствен и непоновљив. Хвала ти на свему сто си урадио за све нас - рекао је Терзић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Tiho

28.06.2020. 13:22

To što je doveo tebe koji si "otuđenjem" novca od transfera finansijski uništio OFK i poslao ga u III ligu., bila mu je najveća greška u životu.

Jordan

28.06.2020. 18:12

Pazi kako ga zove - Pele. Pre par godina su vodiil zucnu polemiku oko toga ko je upropastio klub s Karaburme i transferima opljakao "romanticare". I sad ima obraza da ovo prica. Sram ga bilo.