Станковић дао подршку Терзићу и Петковићу

Новости онлине

петак, 26. 06. 2020. у 14:47

Станковић дао подршку Терзићу и Петковићу

Дејан Станковић фото: М. В.

Баш сам се изненадио када сам чуо вести о Терзићу и веома ми је жао, каже тренер Црвене звезде

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић послао је поруку подршке генералом директору клуба Звездану Терзићу и председнику Фудбалског савеза Београда Илији Петковићу.


- Баш сам се изненадио када сам чуо вести и веома ми је жао. Терзић се тестирао са нама прошлесуботе и налаз је био негативан, па сам очекивао да ће тако и остати. Желим му да се што пре опорави и не сумњам да ће тако и бити. Редовно се чујемо, разговарамо о свему и свестан је да има максималну подршку, како од мене, тако и од играча. Верујем да ће врло брзо добити налаз да је оздравио. Хоћемо што пре да га видимо здравог и на послу, па да идемо заједно у нове победе -рекао је Дејан Станковић.


Тренер Црвене звезде пожелео је брз опоравак и оздрављење и Илији Петковићу:


- Као да лоше вести иду у низу, па ме је погодила и информација за Илију Петковића. Имам дугу историју одличне сарадње са њим. Када сам дебитовао у репрезентацији, био је помоћник, потом и селектор и увек смо се добро разумели. Феноменалан човек и стручњак. Права легенда нашегфудбала. Желим му да победи у овој борби и да се што пре опорави.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације