Модрић: Волео бих каријеру да завршим у Реал Мадриду

Бета

понедељак, 15. 06. 2020. у 11:41

Модрић: Волео бих каријеру да завршим у Реал Мадриду

Лука Модрић фото: ЕПА

Искусни фудбалер је поручио да ће наставити да игра за Хрватску коју идућег лета очекује Европско првенство

Капитен фудбалске репрезентације Хрватске Лука Модрић рекао је да је сигуран да на високом нивоу може да игра још две године и истакао да би волео да каријеру заврши у Реал Мадриду.


"Сигуран сам да на високом нивоу могу да играм још две године, након тога ћемо видети. Волео бих да завршим каријеру у Реал Мадриду, али то ће такође зависити и од клуба. Наравно да ћу похађати курс за тренера", рекао је Модрић за „Газета дело Спорт“.


Модрић је са 34 године најстарији у свлачионици Реал Мадрида, а уговор му истиче за годину дана.


Он је поручио да ће наставити да игра за Хрватску коју идућег лета очекује Европско првенство.


"За нас је репрезентација више од фудбала. Као играчу, и тренеру, била би ми част бити тамо", рекао је.


Медији су прошле године нагађали о његовом могућем одласку у Милан када је директор тог клуба био Звонимир Бобан, некадашњи капитен хрватске репрезентације, али Реал и сам Бобан говорили су да нема ничега у тој причи.


"Бобан ми је био идол када сам био дечак, имао сам црвено-црни дрес. Замишљао сам да сам играч Милана, али на крају је мој пут био другачији. А када дођеш у Реал Мадрид не размишљаш о одласку у друге клубове. Да ми није добро ишло у Мадриду, добро бих размотрио италијанску лигу. Али, искрено, мени је увек приоритет био само Реал Мадрид", рекао је Модрић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације