Шапоњић платио цех због дружења са Јовићем: Лука и Софија навели на грех младог Србина, Атлетико Мадрид га жестоко казнио

Новости онлине

среда, 10. 06. 2020. у 15:31

Шапоњић платио цех због дружења са Јовићем: Лука и Софија навели на грех младог Србина, Атлетико Мадрид га жестоко казнио

Иван Шапоњић и Лука Јовић

Са Јовићем и Шапоњићем се у базену нашао и Немања Максимовић, везни фудбалер Хетафеа, чији клуб се још није огласио, али је сасвим извесно да ће добити идентичну меру

Није Лука Јовић једини преступник на Пиринејима. Још један српски фудбалер појавио се на насловним странама шпанских медија. Сада је реч о Ивану Шапоњићу, фудбалеру Атлетико Мадрида. Наиме, “јорганџије” су суспендовале бившег нападача Партизана и удаљили га из првог тима, јер је прекршио мере социјалне дистанце. А у целу причу је увучен и организатор догађаја Лука Јовић.

“Нова. рс” преноси да је Шапоњић снимљен у базену са Јовићем, а тај видео је на друштвене мреже поставила невенчана супруга нападача Реала – Софија Милошевић.

Тај снимак је управи Атлетика послужио као доказни материјал због чега је млади фудбалер удаљен са тренинга и мораће самостално да одржава форму. Њему ће бити дозвољен повратак у групу тек пошто буде поново тестиран и уколико тест на вирус коронабуде негативан.

Са Јовићем и Шапоњићем се у базену нашао и Немања Максимовић, везни фудбалер Хетафеа, чији клуб се још није огласио, али је сасвим извесно да ће добити идентичну меру, пошто се ради о кршењу званичног протокола који је објавила Ла Лига.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

SRBA

10.06.2020. 16:31

Mani se dete te propalice. Sebi je unistio karijeru i u klubu i u reprezentaciji svojim nonsarlantnim ponasanjem pa ce i tebe uvuci u to.