Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак рекао је данас да је његовом тиму тешко пао пораз од Чукаричког, али је истакао да ће играчи дати све од себе да у преостала три кола Супер лиге Србије освоје свих девет бодова.

"Изузетно нам је тешко пао пораз од Чукаричког у среду. Водили смо 2:0, имали све у нашим рукама, али нажалост нисмо успели да прођемо у полуфинале Купа. Такве утакмице се дешавају, биће их још, али ми сада морамо да извучемо поуке које ће позитивно утицати на нашу игру", рекао је Батак, преноси клуб.

"Остали смо без шанси за Европу, али смо нашим навијачима и нишким љубитељима спорта дужни да у преостала три кола пружимо максимум и покушамо да освојимо свих девет бодова", додао је он.

Фудбалери Радничког сутра дочекују београдски Рад, у утакмици 28. кола Супер лиге Србије. Биће то прва такмичарска утакмица у Нишу након готово три месеца.

Раднички је тренутно шестопласирани тим Супер лиге са 43 освојена бода, а Рад је претпоследњем, 15. месту са 15 бодова на свом конту.

"Долази нам Рад, који је добра екипа и његова позиција на табели нас неће заварати. Противника респектујемо, играћемо офанзивно, кренућемо од првог минута по победу и ја верујем да ћемо до ње и доћи", рекао је Батак.

Говорећи о саставу тима, Батак је рекао да има неколико "ровитих" играча, али да ће, као и у претходним мечевима, пружити шансу неколицини младих фудбалера.

"Највећи проблем је у одбрани, јер не могу да рачунам на тројицу штопера. Маслаћ и Стевановић су суспендовани због картона, а Ђорђевић је повређен. Комбиноваћемо, али ћемо на терен послати јак састав и верујем да ће присутним гледаоцима бити занимљиво да виде Раднички са неколико младих и талентованих играча, који ће у будућности представљати окосницу овог клуба", рекао је Батак.

Утакмица се игра сутра од 15.00, а улаз на Чаир биће слободан.

Како је навео клуб, утакмици ће моћи да присуствује максимално 1.000 гледалаца, који ће морати да буду на дистанци од најмање једног метра.

Раднички ће отворити капије западне и источне трибине, док ће северна и јужна остати закључане.