Делегација Партизана нападнута у Врању: Петорица момака малтретирали представнике црно-белих, међу њима и Рецков син

М.Б.

субота, 06. 06. 2020. у 13:08

Делегација Партизана нападнута у Врању: Петорица момака малтретирали представнике црно-белих, међу њима и Рецков син
Гостовање Партизана у Сурдулици у оквиру четвртфинала Купа Србије није било узбудљиво само на терену и трибинама, већ је имао и ружну увертиру за део делегације црно-белих, која је доживела непријатност на путу ка поменутом граду

ПОТПРЕДСЕДНИК фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић оптужио је Марка Антића, сина тренера Динама Драгана Антића Рецка, да је њега и његове пријатеље напао физички и вербално у једном ресторану у Врању. Инцидент се десио у среду, пред утакмицу четвртфинала Купа између Радника и Партизана.

- Истина је, били смо нападнути у среду у Врању - потврдио је Вулетић за "Новости". - Ишли смо да посетимо Копнену војску, где смо положили цвеће, на вечну ватру свим погинулим војницима Србије. Отишли смо на ручак и са нама су били још неки људи из протокола. Након посете, протокол је предвидео ручак у оближњем ресторану. Пред крај ручка, пет особа је пришло нашем столу и започело салву увреда и претњи. Поред мене су били представници Војске Србије, Милорад Николић, заменик генералног директора ФКП, и судија Основног суда у Врању. Превасходно су се обраћали мени и истицали своју повезаност са локалним клубом Динамом, па су у једном моменту насрнули на мене и делегацију захтевајући да напустимо ресторан и Врање.

Иако је била непријатна и мучна атмосфера, Вулетић додаје да су већи инцидент спречили припадници МУП, који су брзо реаговали. Убрзо се сазнало ко стоји иза напада.

- Прибрани и потпуно свесни ситуације, нисмо реаговали, већ смо одмах позвали припаднике МУП, који су се брзо одазвали. Припадници протокола су закључили да је нападаче предводио син Драгана Антића Рецка, а у тој екипи било је лица која су већ правоснажно осуђивани.

Вулетић је имао шта и да поручи нападачима, као и Драгану Антићи.

- Моја порука је да ме насиље неће спречити да говорим о непочинствима у српском фудбалу, која у великој мери репрезентује овај клуб, чији је председник осумњичен за кладионичарско намештање резултата фудбалских утакмица у Немачкој, а који је Звезди поручивао да чува свој тим за Судуву пред утакмицу Звезда -Динамо, и чији је клуб био предмет истраге Етичке комисије ФСС на основу пријаве УЕФА, а чији председник врши насиље над играчима овог клуба у свлачионици. На насиље одговарам Његошевим речима: "Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека", а после овога: Врање је цело - црно-бело!