Живковићев саиграч после каменовања аутобуса: Имали смо среће, знам да то нису урадили прави навијачи Бенфике

Бета

петак, 05. 06. 2020. у 21:50

Живковићев саиграч после каменовања аутобуса: Имали смо среће, знам да то нису урадили прави навијачи Бенфике

Живковић и Вајгл

Живковићев саиграч после каменовања аутобуса: Имали смо среће, знам да то нису урадили прави навијачи Бенфике - поручио је Вајгл
Фудбалер Бенфике Јулијан Вајгл рекао је данас да је "линија пређена" након напада на тимски аутобус због чега су Андрија Живковић и он завршили у болници.

Вајгл и српски фудбалер Андрија Живковић примељени су у болницу из предострожности, након што су њихови навијачи каменовали клупски аутобус незадовољни резултатом утакмице.

- Хеј сви, само желим да вам кажем да сам добро - написао је Вајгл на друштвеним  мрежама уз фотографију њега и Живковића.

- Имали смо среће! Сви правимо грешке, али сада је пређена линија. Бацање камења на аутобус без бриге да ли је неко повређен? Знам да то нису прави навијачи Бенфике - написао је он.

Бенфика је синоћ на свом терену одиграла без погодака са Тонделом и пропустила је прилику да се одлепи од Порта на првом месту на табели.

Навијачи Бенфике окупили су се испред стадиона да подрже екипу пошто је због пандемије корона вируса забрањен улазак на стадион, а после утакмице избили су инциденти, када се клупски аутобус упутио ка тренинг центру. Навијачи су камењем оштетили аутобус и разбили стакла.

- Гарантујемо потпуну сарадњу са властима на које апелујемо да уложе највећи напор у идентификацији преступника одговорних за ова кривична дела - навела је Бенфика у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације