Терзићева порука Катаију: Врата у Звезди су му увек отворена, причао сам са Станковићем и Мркелом о њему

Novosti online

петак, 05. 06. 2020. у 20:45

Терзићева порука Катаију: Врата у Звезди су му увек отворена, причао сам са Станковићем и Мркелом о њему

Александар Катаи Фото: Н. Параушић

Сва тројица смо се сложили у једном - он је играч који је на вансеријски начин, головима, асистенцијама, дриблинзима и уопште играма обележио један период у нашем клуб - рекао је Терзић

Остао је Александар Катаи без уговора у Лос Анђелесу због објаве његове супруге Тее на друштвеним мрежама у вези убиства Џорџа Флојда.


Из Галаксија је одмах стигло саопштење да је дошло до “споразумног раскида”, а убрзо су се појавиле спекулације о могућем повратку у Црвену звезду.


О томе је говорио Звездан Терзић.


- Искрено ми је жао што је због једног непромишљеног геста на друштвеним мрежама Александар Катаи остао без уговора у ЛА Галаксију, јер сам сигуран да је он изванредан човек који није нити расиста нити било шта друго негативно што би могло да му се стави на терет- рекао је Терзић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Мркела остаје спортски директор Звезде још три године


Нагласио је да би нова епоха на “Маракани” могла да се догоди.


- Катаи је изванредан играч који увек има отворена врата у Црвеној звезди. Данас сам на ту тему разговарао са Дејаном Станковићем и Митром Мркелом, и сва тројица смо се сложили у једном - он је играч који је на вансеријски начин, головима, асистенцијама, дриблинзима и уопште играма обележио један период у нашем клубу. Катаи је профил играча који ће увек бити потребан Црвеној звезди. Сада треба да видимо да ли ће се и његове жеље и амбиције поклопити са нашим. Разговараћемо, то је сигурно- јасан је Терзић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Tamo Neko

05.06.2020. 22:14

Koje je to licemerje.Oni gaze celi svet,pa i jadne Afroamerikance,ali zato ako neko nesto nepromisljeno kaze,biva surovo kaznjen,da se pokaze kako se zakon sprovodi.

* КОМЕНТАР *

06.06.2020. 00:53

Ииидееемооо Терзооо!!!ЗВЕЗДА ⭐⭐⭐ СРБИЈА, НИКАД југославија