Скупо га коштала објава супруге Тее о убиству Флојда: Катаи више није играч Лос Анђелес Галаксија!

Бета

петак, 05. 06. 2020. у 19:45

Скупо га коштала објава супруге Тее о убиству Флојда: Катаи више није играч Лос Анђелес Галаксија!

Александар Катаи Фото: Танјуг/AP Photo/Alex Gallardo

Након саопштења клуба реаговао је и сам Александар Катаи, који се извинио и навео да су постови његове супруге "неприхватљиви", али то му није сачувало посао
Српски фудбалер Александар Катаи није више играч Лос Анђелес Галаксија, саопштио је данас тај клуб.

Клуб је навео да је постигнут договор о споразумном раскиду уговора.

Саопштење о раскиду уговора стиже дан након је ЛА Галаски реаговао због објава Тее Катаи, супруге Александра Катаија, на друштвеним мрежама у јеку кризе у САД након убиства Афроамериканца Џорџа Флојда.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Александар Катаи је, због јавног наступа супруге Тее, стигао на стуб срама у САД

Теа Катаи је на друштвеним мрежама поставила фотографију на којој се налазе полицијски аутомобил и људи који протестују уз натпис: "Ма побиј го..а бре".

- ЛА Галакси је свестан серије расистичких и насилних постова Тее Катаи, супруге Александра Катаија. ЛА Галакси строго осуђује и тражи уклањање. Чврсто стојимо против било које врсте расизма - навео је тада клуб у саопштењу.

Након саопштења клуба реаговао је и сам Александар Катаи, који се извинио и навео да су постови његове супруге "неприхватљиви", али то му није сачувало посао.

Катаи је за ЛА Галакси одиграо само две утакмице пре него што је сезона у МЛС лиги прекинута због пандемије корона вируса.

Коментари (9)

Aleksandar

05.06.2020. 22:48

Kad se ozenis pametno pa ti se zena u*ere u zivot. Akde sad u Zvezdu a onu pametnu vrati mami na dovaspitavanje.

Ministar

05.06.2020. 23:54

Eto, to je demokratija na americki nacin. Covek ispasta a da apsolutno nije uradio nista lose. Ako je ta njegova narusila zakon, ona treba da odgovara za verbalni delikt a nikako on. To je isto kao da oca posaljete u zatvor ako je njegov sin lopov. Ili da robija brat nekog ubice a da pojma nema o ubistvu. Da je pametan, uzeo bi advokata i zaradio par miliona na racun odstete.

Zel

08.06.2020. 00:16

@Ministar - Ako ti je zena rasista, onda si i ti. Pokazala je koliko je neobrazovana. Tako samo jadnici mogu da pricaju.