ФК Црвена звезда: Стање је безбедно, дођите на стадион

Бета

четвртак, 04. 06. 2020. у 21:11

ФК Црвена звезда: Стање је безбедно, дођите на стадион
Председник здравствене комисије фудбалског клуба Црвена звезда и Фудбалског савеза Србије доктор Миљко Ристић позвао је данас навијаче црвено-белих да без страха дођу на утакмицу против Радника

Председник здравствене комисије фудбалског клуба Црвена звезда и Фудбалског савеза Србије доктор Миљко Ристић позвао је данас навијаче црвено-белих да без страха дођу на утакмицу против Радника, "пошто су предузете све мере и стање је безбедно".

"Хтео бих да позовем све звездаше на стадион и на утакмицу против Радника. Обично нисам ја тај који позива навијаче на стадион, али ситуација је специфична. Предузели смо све неопходне мере, стање је потпуно безбедно, што потврђују и изјаве кризног штаба Владе Србије. Имамо све услове да уживамо у фудбалу и у још једној шампионској партији Црвене звезде, надам се што већем броју навијача на трибинама нашег стадиона", рекао је Ристић за клупски сајт.

Фудбалери Звезде играју у суботу од 19 часова на стадиону "Рајко Митић" против Радника, утакмицу 28. кола Супер лиге Србије. Звезда је победом у прошлом колу против Рада одбранила шампионску титулу.

Улазнице за утакмицу коштају 75 динара, а сав приход ићи ће Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији.

"Већ месец дана предузимамо неопходне мере. Тренирамо више од месец дана, сви у клубу су тестирани, води се рачуна о томе. Видели сте да је на утакмици у Инђији све прошло у најбољем реду, а нема сумње да ће тако бити и против Радника", навео је Ристић.

У продају је пуштено 24.500 улазница.

Коментари (1)

laki

04.06.2020. 21:54

Videli smo u Indiji koliko je stanje bezbedno. Zbog onog što se dogodilo na stadionu kad navijaci ubijeni u gomilu navijaju trebalo je da reaguje krizni štab i odmah zabrani utakmice sa navijačima. Šta će tek biti na Marakani protiv radnika. Kako dotični gospodin može da garantuje da će navijaci držati distancu.