Спиди се чува за Звезду: Пољаци огорчени на потенцијално појачање шампиона Србије

В.Н.

четвртак, 04. 06. 2020. у 21:30

Спиди се чува за Звезду: Пољаци огорчени на потенцијално појачање шампиона Србије

Срђан Спиридоновић

Офанзивни везиста је пропустио последњи првенствени меч свог клуба, у којем је Погон претрпео катастрофу на свом терену против Заглебја (0:3), а Мрочек му је замерио да је "фингирао" повреду

ЦРВЕНА звезда се практично све договорила са фудбалером Погона Срђаном Спиридоновићем, а да је тако, указује и његово понашање последњих дана које је изазвало бес газде клуба из Шћећина Јарослава Мрочека.

Офанзивни везиста је пропустио последњи првенствени меч свог клуба, у којем је Погон претрпео катастрофу на свом терену против Заглебја (0:3), а Мрочек му је замерио да је "фингирао" повреду како би се сачувао пред очекивани трансфер у Црвену звезду.

- Можда се већ договорио са новим клубом и можда ова повреда испадне и озбиљнија него што изгледа, па захтева дужу паузу. Ово је врло непрофесионално понашање, он и Звонимир Кожуљ су наше фаталне грешке. Мислим ту пре свега на карактер играча - сиктао је у изјави за пољске медије Мрочек.

По писању тамошњих новина и портала, дилеме практично више и нема, па ће тако Србин рођен у Бечу овог лета задужити црвено-бели дрес у Љутице Богдана уз годишњу плату од око 400.000 евра. Спиридоновић је пре Погона играо за Аустрију из Беча, Виченцу, Месину, Адмиру и Паниониос.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације